_U1V3299.jpg

OM MIG

Faglig baggrund

Jeg har en baggrund som

  • Lærer 

  • PD i sundhed og ernæring

  • Certificeret Premium Sense-kostvejleder

  • Certificeret Mentor i mad og psyke™️,

Læs mere her om, hvad uddannelsen Mentor i mad og psyke™️ har betydet for mig personligt og fagligt:

Stifter og ejer af firmaet maddannelse.nu

For yderligere information om erhvervsbaggrund se venligst

Linkedin

Personlig baggrund

Mad har altid fyldt meget i mit liv.

I mit barndomshjem var der stor passion omkring maden,  den var som regel hjemmelavet, der blev kredset om kødgryderne og maden blev nydt i fællesskab. Den passion for mad har jeg taget med mig.

Jeg ved i dag, at jeg også brugte maden til at dulme mine følelser. Jeg trøstespiste bl.a. og som 18-årig udviklede jeg spiseforstyrrelsen Bulimi under mit ophold i USA som Au-Pair.

Da jeg vendte hjem til Danmark, fik jeg det bedre, men min bulimi fortsatte nogle år efter USA-turen, og mad og vægt fyldte stort set alle mine tanker. 

Jeg tænkte meget over, hvad jeg spiste, hvordan jeg så ud og følte mig altid for tyk, lige meget hvor slank eller buttet/tyk jeg var. Jeg var aldrig tilfreds med min vægt og altid på kur hele min ungdom. 

Fra Yo-yo vægt til at slutte fred med min vægt

Som voksen har jeg været på alverdens slankekure, som 5:2, LCHF, Paleo, Nupo-kur, Fit For Life,  juicekur, detox m.m., når jeg ikke længere var på kur,  tog jeg kiloene på igen, og startede forfra på en ny kur. 

De sidste par år har jeg ikke været på kur.  Jeg har sluttet fred med min vægt og min krop, så at sige, og det har været en kæmpe lettelse.

Der har været to skelsættende ting, som har hjulpet mig hertil.

At få kendskab til Sense-principperne og bruge dem som redskaber, samt min indsigt i de mentale processer i forhold til vægttab og vaner, som jeg har fået under min uddannelse Certificeret Mentor i mad og psyke™️ . 

Denne personlige erfaring og forbedring af livskvalitet, har medvirket til, at jeg gerne vil hjælpe andre til også at få et liv, hvor vægt og mad ikke fylder på en negativ måde og til at knække koden til at opnå et varigt vægttab.

Jeg vil gerne inspirere og motivere andre til at udvikle en sund livsstil i balance, med mere fokus på madglæde og madfællesskaber, nydelse, sundhed, højere livskvalitet og mere egenomsorg.