Valby - Individuelle forløb

Kjeldsgårdsvej 2500 Valby

Individuel vejledning - med tid til dig

Mentoring - Slut fred med din mad

Dette forløb henvender sig til dig, der gerne vil gå dybere til værks og blive klogere på dig selv i forhold til mad, vægt og krop.

At slutte fred med sin mad, betyder ganske enkelt at få et naturligt forhold til mad og mærke

• sult og

• mæthed

Mad har en central plads i vores liv.
At tabe sig, opnå et varigt vægttab, ”slutte fred med sin mad” handler sjældent kun om mad og motion. For at kunne opnå den indre balance mellem sult og mæthed, er det nødvendigt at undersøge og være nysgerrig på årsagerne til din overvægt.

Vi mærker sult, når vi er fysisk sultne, men vi mærker også mental sult når vi fx er mentalt pressede på den ene eller anden måde. Nogle mennesker bruger mad som en slags ’buffer’ og kommer til at overspise for at kunne klare presset og navigere i en hektisk hverdag. Det kan være svært at få øje på, hvornår maden brugers som ’buffer’ og så er det svært at bryde gamle uhensigtsmæssige madvaner og -mønstre.

I et individuelt forløb lærer du at få øje på dine hæmmende overbevisninger, hjælp til at bryde uhensigtsmæssige mønstre og vaner, og generelt blive mere bevidst om madens betydning og funktion for dig.

Jeg tilbyder individuel mentoring ved personligt fremmøde i København; Valby samt Skypeforløb.

Individuelle forløb kan du sammensætte efter dit eget behov. Du kan booke et helt forløb eller i perioder, hvor du har brug for ekstra opmærksomhed, motivation og støtte

PRISER

Den første samtale kr. 950,- varighed ca. 1,5 time

Efterfølgende time kr. 750,- varighed ca. fem kvarter

Mulighed for rabat ved pakkeforløb ved køb af 5 timer kr. 650,- pr. time - varighed ca. fem kvarter

For samtaler og mere information kontakt mig venligst på slutfredmeddinmad@gmail.com