Dorthe Bøgh

Hvad har det givet mig at have individuelle samtaler med Sense-Premium Kostvejleder, og Certificeret Mentor i mad og psyke Ane-Soraya Hummel?

"Kort fortalt er min historie, at jeg er gastic bypass opereret i 2009 og tabte i løbet af ca 1 år 67 kg. Alt i alt har denne operation været positiv, uden de større mén. 

Men i løbet af de senere år, har der alligevel sneget sig ekstra kg på sidebenene, uden at jeg egentlig syntes, at jeg spiste anderledes. Har forsøgt at få hjælp til selvhjælp hos egen læge og diætister, men ingen hjælp der….

Men noget måtte jo gøres. Så i sommeren 2017 startede jeg på Sense, men syntes ikke at det hjalp, elevatorvægt var ordet, så jeg besluttede at søge hjælp hos Ane-Soraya Hummel og få nogle nye øjne på. 

Nu er jeg kommet godt i gang.

Jeg startede med at lave en udvidet kostdagbog, så Soraya kunne danne sig et overblik over min kost. Hun har fået omlagt min kost til færre kulhydrater og mælkeprodukter, og jeg forsøger med mere grønt. Det har hjulpet, jeg er godt i gang, det går langsomt, men nedad.

Jeg havde brug for en person, der kunne forstå min situation og hjælpe mig til at lave små nødvendige ændringer af min kost, lidt af gangen.

Jeg har været nødt til at indse, at min kost skulle ændres, men jeg kunne ikke selv finde løsningen. Det har jeg fået rigtigt god hjælp til.

Det har været en af de bedste investeringer i min overvægtstilværelse".

 


Anne Sandberg Madsen

Om Sense-holdet i Sydhavn:

"Jeg kan ikke få armene ned, over vores skønne Sydhavns Hold. Sydhavnen=sammenhold, og det er præcis det jeg oplever vi har, der er empati, forståelse og ideer.

Soraya du er er skønt menneske med en positiv og seriøs indfaldsvinkel, som jeg sætter rigtig stor pris på".


 

May Holm

Alias bloggeren fra Sydhavnen

 

Der er et helt særligt sammenhold på holdet i Sydhavnen. Jeg glæder mig helt til at blive vejet hver tirsdag, for så ses vi igen, og Soraya er så opbakkende og støttende i processen, som jeg efterhånden har fået så godt ind under huden, at jeg ikke længere synes det et udfordrende at spise efter senseprincipperne.

Det virker, er enormt motiverende og samtidigt går det den rigtige vej, i et realistisk tempo, fordi jeg lever livet imens jeg senser. Det gør, at jeg er sikker på at det her virker - ikke er en kur, men en livsstil og at jeg kan holde vægten når jeg har tabt mig de sidste kilo :-)