Sydhavn

Borgbjergsvej 30, 1 sal. 2450 Sydhavn, Kvartershuset

Tirsdage: Sense

åbne hold -

løbende tilmeldinger hver uge

Åbne hold:
Her kommer man forbi og kan blive vejet, tale med andre på holdet, få støtte, inspiration og vejledning. Det er nemmere at nå sine mål, når man er sammen med ligesindede.

Tilmeldinger skal ske i forvejen på mail: slutfredmeddinmad@gmail.com eller

sms på telefon: 6136-9463

  • Vejning kl.18.30 - 19.15
  • Inspirationsmøde 19.15-20.00

Hvis du har taget en beslutning om, at du gerne vil i gang og starte midt i en måned, så kontakt mig på mail:

www.slutfredmeddinmad.com

eller sms 6136-9463

 

Priser for åbne hold: 

OPSTARTSPAKKE 1 MÅNED KR. 1.295
1 måneds vejning, undervisning, støtte, rådgivning og vejledning. Sense opstartsbog med ugeplan og opskrifter, indmeldelse og medlemskort. Adgang til en lukket facebookgruppe og derved mulighed for online sparring igennem forløbet.

OPSTARTSPAKKE 3 MÅNEDER KR. 1.795
3 måneders vejning, undervisning, støtte, rådgivning og vejledning. Sense opstartsbog med ugeplan og opskrifter, måleskema, indmeldelse og medlemskort. Adgang til en lukket facebookgruppe og derved mulighed for online sparring igennem forløbet.

FORLÆNGELSE 1 MÅNED KR. 595

1 måneds forlængelse. Inkluderer vejning, undervisning, støtte, rådgivning og vejledning. Adgang til en lukket facebookgruppe og derved online sparring gennem forløbet.

FORLÆNGELSE 3 MÅNEDER KR. 1.195

3 måneders forlængelse. Inkluderer vejning, undervisning, støtte, rådgivning og vejledning. Adgang til en lukket facebookgruppe og derved online sparring gennem forløbet.

KLIPPEKORTSORDNING kr. 1.195

Klippekort med 10 klip, som skal bruges indenfor 6 måneder. Her kan du komme forbi 1 gang om ugen og blive vejet lige så mange gange, som du har brug for.