Det siger folk om

Sense & Psyke Bootcamps

Sense-og Psyke Bootcamps er små lukkede hold på max 12 personer.

Bootcamps kan også afholdes i virksomheder.

Her er der tid og plads til, at vi kommer hele vejen rundt om de mentale faktorer og Sense-principperne i et tempo, hvor der er tid til at tingene bundfælder sig.

Det sker i et trygt fællesskab, hvor der er plads til give udtryk for sine erfaringer, lære af hinanden og nå sine drømme i forhold til et varigt vægttab.

Læs mere om Sense-og Psyke Bootcamps her, måske er det noget for dig…


Nedenfor følger udtalelser fra mennesker, der har deltaget på 8-12 ugers

Sense-og Psykeforløb hos Sense-Slut fred med din mad.

 

Vibeke Hansen

Jeg har deltaget i et 12 ugers forløb sammen med 8 andre deltagere i foråret 2019.
Jeg havde fulgt Sense på sidelinjen i et lille år forinden, men følte jeg havde behov for noget personlig opbakning og sparring.

Det at være i en lille gruppe sammen med andre i samme situation har været rigtig godt, vi har kunne støtte hinanden og drage nytte af hinandens erfaringer.

Jeg har især haft stor nytte af lektionerne omkring følelsesmæssig og mindfulness spisning, som har været en øjenåbner for mig. Det har sat nogle tanker igang og har ændret mine vaner i forhold til mine spisemønstre.

Jeg kan varmt anbefale Soraya som coach, da hun har været en fantastisk støtte og vejleder igennem dette forløb, hun er en dygtig coach og et varmt og empatisk menneske.

 

Charlotte Hemmingsen

“Det er sund fornuft at deltage i Sense. Det ER en kur der dur, fordi du stadig kan leve og have smil på læben. Du sulter ikke, principperne er utroligt enkle og bedst af alt, PYT-knappen eksisterer faktisk.

Efter at have forsøgt mig på et unævneligt antal kure, har jeg endelig fundet noget der virker for mig. Det er lettere end let og ikke en gang i de seneste 2 måneder har jeg følt, at jeg har givet afkald på noget. Jeg har været mæt, spist chokolade og dessert, drukket vin, spist grøntsager mv., dette har medført at livet stadig er værd at leve.

Soraya er den mest inspirerende og motiverende konsulent jeg nogensinde har stødt på i alle mine forsøg på vægttab. Hun har forstået at trykke på de rigtige knapper hos mig.

Jeg har aldrig haft problemer med at tabe mig på mine utallige kure, men efter hver en sultekur, pille kur, pulverkur mv. har jeg taget hvert et gram + det løse på igen. Jeg havde opgivet indtil Sense og Soraya dukkede op.  Sense er kommet for at blive i mit liv, min tankegang er ændret for evigt og håbet er tilbage.

Gør dig selv en tjeneste, hvis du ønsker en sundere livsstil, med plads til fest og ballade – start på Sense allerede i dag

Tak for Sense og Soraya”


 

Bonnie Kærlykke

“- Mindful spisning.

Jeg har lært at spise langsommere, smage på maden, øget fokus på min mæthed. 

- Fokus på hvorfor jeg spiser “forkert” og redskaber til ændring. Viden om, at det tager tid at ændre vaner og jeg er i en læringsproces. Jeg er ved at ændre vaner og livsstil. Jeg er IKKE på kur.

- Dialogen til undervisningen/coaching. Der bliver talt/trykket på det der “gør ondt”. Erkendelsen af at jeg ikke er alene og ikke er fuldstændig unormal. 

- Vægttab. Det har været skønt at smide kg og egentlig ville jeg jo gerne have tabt 20 kg på 8 uger. Men efter de første 1-2 gange fandt jeg ud af, at det egentlig er det mindste af det hele. Kg kan altid tabes. Det store arbejde er at ændre vaner, knække kurven ift følelsesmæssig spisning........ og så alligevel vil jeg jo gerne tabe de 20 kg med et knips og derfor er det godt at være i en gruppe, så jeg kan fastholde at de positive ændringer i min hverdag er lige så meget værd, som kilo der er tabt”

Iben Staal Olsen

“Jeg har fået rigtig meget ud af vores bootcamp

  • Jeg har fået værktøjer til at undgå overspisning – både af det sunde og det mindre sunde

  • Jeg har fået støtte og opbakning til vores møder men også i hverdagen, da vi har hinanden at sparre med

  • Jeg har fået aha-oplevelser i forhold til hvorfor jeg spiser

  • Jeg har haft den BEDSTE coach i Soraya”


 

Karin Alstrup

”Min Sense-rejse startede den 29. oktober sammen med 5 andre kollegaer. Dét at være sammen om at ændre sin mad-indstilling med kollegaer har virkelig betydet meget for mig. At man i dagligdagen lige kan få en snak om, hvordan det går, hvordan vi kan støtte og hjælpe hinanden i den proces, der handler om at ændre nogle meget grundlæggende vaner.

Det at slutte fred med sin mad og blive udfordret på ens mindset af Soraya har gjort en kæmpe forskel for mig og jeg håber virkelig at andre vil få muligheden for at komme med på denne rejse, som jeg selv er i fuld gang med.

Jeg anbefaler Sense, fordi det er nemt og overskueligt og fordi vi har en konsulent, der ved, hvad det handler om og kan motivere dig til, at nå det/de mål du ønsker”


 

Susanne Hugger

“Kan på det varmeste anbefale et forløb hos Soraya- der arbejdes med en masse gode refleksioner som virkelig gav mig en indsigt og øjenåbner. 
Som menneske er Soraya virkelig skøn”


 

Anette Hugger Lindberg

“Kan varmt anbefale soraya. Hun er dygtig, inspirerede. Og kommer med input hvis man ikke lige har tabt, sig til vejning”