Det siger folk om

Individuelle forløb

Nedenfor følger forskellige udtalelser fra mennesker, der har været i et individuelt forløb hos Sense-Slut fred med din mad.

Et individuelt forløb kan være kort eller langt. Nogle gange kan en til to samtaler være nok, det er alt efter, hvad der er behov for.

Læs mere om individuelle forløb her, måske er det noget for dig.

Dorthe Bøgh 

"Kort fortalt er min historie, at jeg er gastic bypass opereret i 2009 og tabte i løbet af ca 1 år 67 kg. Alt i alt har denne operation været positiv, uden de større mén. 

Men i løbet af de senere år, har der alligevel sneget sig ekstra kg på sidebenene, uden at jeg egentlig syntes, at jeg spiste anderledes. Har forsøgt at få hjælp til selvhjælp hos egen læge og diætister, men ingen hjælp der….

Men noget måtte jo gøres. Så i sommeren 2017 startede jeg på Sense, men syntes ikke at det hjalp, elevatorvægt var ordet, så jeg besluttede at søge hjælp hos Ane-Soraya Hummel og få nogle nye øjne på. 

Nu er jeg kommet godt i gang.

Jeg startede med at lave en udvidet kostdagbog, så Soraya kunne danne sig et overblik over min kost. Hun har fået omlagt min kost til færre kulhydrater og mælkeprodukter, og jeg forsøger med mere grønt. Det har hjulpet, jeg er godt i gang, det går langsomt, men nedad.

Jeg havde brug for en person, der kunne forstå min situation og hjælpe mig til at lave små nødvendige ændringer af min kost, lidt af gangen, og det har været en god investering.

Jeg har fået viden, inspiration, gode input til at tænke anderledes om, hvad man “putter i munden” som er sundt og jeg kan være mæt i mange timer. Alt efter de gode Sense principper. 
Soraya er meget nærværende og empatisk i sin måde at undervise på, som gør at man har det dejligt i hendes selskab. Og der er altid plads til gode grin. Soraya får min allerbedste anbefaling.

Det har været en af de bedste investeringer i min overvægtstilværelse"


 

Linda Christensen

“Soraya får min bedste anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hun er den bedste coach, meget inspirerende, anerkendende, opfølgende og ikke mindst en fantastisk person
- Soraya’s vejledning har givet mig inspiration til ny og spændende mad, vægttab, og ikke mindst større overskud/energi😄”


 

Marie Louise Søndergaard

“Jeg mødtes med Soraya første gang efter alvorlig sygdom, jeg havde forstærket mit ønske om at få det bedre med min vægt og min krop. 

Samtalerne med Soraya var fantastiske.

Vi talte selvfølgelig om kost og sundhed, men vores møder kom lige så meget til at handle om at kunne nyde; om at holde af og holde fred med sin krop; om stresshåndtering og meget mere.

Soraya er klog, varm og kærlig - og en super skarp og professionel samtalepartner, der stiller vigtige spørgsmål, analyserer og reflekterer med dig.

Soraya er en fantastisk coach og følgesvend til en livstils-omlægning.

Hun får mine varmeste anbefalinger”


 

Charlotte Corfixen

“Jeg mødte Soraya efter en meget sårbar periode.

Var kommet på vildspor vægten var steget og steget. Inden mødet med Soraya skulle jeg skrive “min” historie - Sikke en trist historie - et liv med mange forskellige og ikke mindst umulige slankekure....Men efter vores første snak fandt jeg ud af at jeg ikke er alene om dette. At livet er en “stor” udfordring men med de rette redskaber, er der en vej ud af alt den mad stress, som jeg har følt i SÅ mange år.....

Jeg vil dette her, jeg kan dette her, det er den rigtige vej og jeg ved jeg kommer i mål 👏🏻 Soraya har med sin positivitet og empati formået at have mig med hele vejen og nu tror jeg på at det nok skal lykkes😘
Jeg kan helt klart anbefale Sorayas individuelle forløb....Disse har givet mig klarhed og lyst til igen at behandle min krop og ikke mindst mig selv ordentlig og ikke føle mig snydt.....Det hele skal nok blive godt 👏🏻👏🏻”

Tak for dig ❤️


 

Anne Severin

"Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Ane-Soraya omkring mit vægttab med Sense. Hun var en god og positiv støtte undervejs og det var fedt at få skræddersyet mit forløb til min egen hverdag"