Det siger folk om

Sense-holdforløb

Nedenfor følger forskellige udtalelser fra mennesker, der enten deltager eller har deltaget på Sense-holdforløb hos Sense - Slut fred med din mad.

Holdforløbene ligger fast hver tirsdag kl. 17.30 - 19.00 i Valby og holdet er en skøn samling af forskellige mennesker, der alle har til fælles at ville opnå et varigt vægttab uden at være på kur.

Læs mere om Sense-holdforløbet her - måske er det noget for dig.


 

Anne Sandberg Madsen

"Jeg kan ikke få armene ned, over vores skønne Sydhavns Hold. Sydhavnen = sammenhold, og det er præcis det jeg oplever vi har, der er empati, forståelse og ideer.

I Sydhavnen står vi last og brast, det samme gør vi på Sorayas Sense-Hold hver tirsdag. Jeg glæder mig hver gang til at se alle mine holdvenner og Soraya.
Soraya er meget kompetent og en stor inspiration. Hun er fuld af empati og varme, som netop gør at dette hold for mig er helt specielt. Samtidig har Soraya tid til at lytte, men også til det gode spark bagi. Tak for dig Soraya og alle jer andre” ❤️


 

May Holm (Sydhavnsmor)

"Der er et helt særligt sammenhold på holdet i Sydhavnen. Jeg glæder mig helt til at blive vejet hver tirsdag, for så ses vi igen, og Soraya er så opbakkende og støttende i processen, som jeg efterhånden har fået så godt ind under huden, at jeg ikke længere synes det et udfordrende at spise efter senseprincipperne. Det virker, er enormt motiverende og samtidigt går det den rigtige vej, i et realistisk tempo, fordi jeg lever livet imens jeg senser. Det gør, at jeg er sikker på at det her virker - ikke er en kur, men en livsstil og at jeg kan holde vægten når jeg har tabt mig de sidste kilo :-)"


 

Amalie Trilander

"Sense er en genial måde at opnå et vægttab på, da man ikke sætter nogle restriktioner op. Man må spise alt (med måde).
Når det så er sagt, er Soraya den perfekte læremester. Hun er enormt empatisk og formår at sætte sig i sine klienters sted. En evne som ikke mange besidder. Desuden er der altid en dejlig stemning på hendes hold i Sydhavnen" ☀️💪🏼


 

Susan Hallberg Nielsen

“Jeg vil helt bestemt anbefale Soraya. Hun har hjulpet og støttet mig med at finde den rette vej til et vægttab. Hun er god til at lytte og få en tilbage på rette spor, hvis man har været lidt på et sidespor. 
Sense er vejen til en sund livsstil”


 

Jonna Danielsen

“Jeg kan klart anbefale Soraya, hun er en god formidler og har god forståelse af ens situation i en svær proces, med en varig livsstilsændring. 
Soraya er altid positiv og giver altid en god sparring til en, når der opstår svære perioder😍 Soraya har en stor viden inden for kostvejledning😀. 
Kan varmt anbefale et forløb hos Soraya”❤️


 

Brith Nielsen

“Jeg kan på det varmeste anbefale Soraya. Hun er utroligt kompetent og har helt styr på det hun laver. Hun er god til lytte, til at få en til at reflektere over ting i forbindelse med madvaner. 
Hun er et utroligt støttende menneske, og er en kæmpe støtte i forbindelse med et vægttab💕💕
Kan meget varmt anbefale vores tirsdagshold i Sydhavnen” ❤️


 

Betina Jørgensen

“Jeg kan varmt anbefale Soraya!

Hun er sød, empatisk, dygtig og vildt inspirerende. Gruppen i Sydhavn er fantastisk, der er rum til ærlighed og bare være den man nu er.

Jeg glæder mig hver uge, og jeg er sikker på - med Sorayas hjælp - så lykkedes vi allesammen med det vi nu bokser med”